top of page
 • Hvordan fungerer Aperaa.gl?
  Aperaa er en hurtig måde at lave meningsmålinger blandt den grønlandske befolkning. Undersøgelserne bliver lavet med et svarpanel, som alle kan tilmelde sig. Når du er tilmeldt svarpanelet vil du af og til modtage sms-beskeder med invitation til at være med i undersøgsler, som du besvarer direkte på din smartphone. Som tak for din deltagelse i undersøgelserne donerer Aperaa 4 kr. til Neriuffit Katuffiat, hver gang du deltager. Du kan tilmelde dig svarpanelet her >
 • Hvornår kan jeg besvare den første undersøgelse?
  I øjeblikket foregår tilmelding til svarpanelet, men så snart svarpanelet har fået ca 3.000 tilmeldte, som er tilstrækkelig mange til at kunne lave repræsentative undersøgelser, vil vi gå i gang med de første undersøgelser.
 • Hvordan kan jeg være med i undersøgelser?
  Hvis du vil være med i spørgeundersøgelser fra Aperaa, skal du bare tilmelde dig svarpanelet. De eneste krav er, at du bor i Grønland, er fyldt 18 år og har en smartphone med internetforbindelse. Tilmeld her >
 • Hvorfor må jeg have en smartphone for at deltage?
  Grunden til at du må have en smartphone med internetforbindelse (enten 4G eller WiFi) for at deltage er, at besvarelsen foregår på din mobilbrowser. Du får en sms-besked med et link til undersøgelsen, som så fører dig videre til din mobilbrowser, hvor du besvarer undersøgelsen.
 • Kan jeg besvare undersøgelser på min PC eller Tablet?
  Invitation til undersøgelser sendes med sms-besked og derfor kan Aperaa.gl undersøgelser kun besvares på en mobil med internetforbindelse.
 • Hvad er et svarpanel?
  Et svarpanel er en gruppe mennesker, som har tilmeldt sig ved at udfylde nogle demografiske oplysninger og som er villige til at deltage i spørgeundersøgelser. Svarpaneler bliver ofte brugt af virksomheder, organisationer o.a. til at lave hurtige, målrettede og repræsentative meningsmålinger.
 • Er jeg nødt til at svare hver gang?
  Nej, du bestemmer altid selv, om du ønsker at deltage, når du får en sms-besked med invitation. Hvis det ikke passer dig, er det ikke noget problem. Der vil altid være andre, som svarer.
 • Hvor lang tid har jeg til at besvare undersøgelsen?
  Fristen at svare er en time. Dette er for at vi kan gennemføre undersøgelserne så hurtigt som lovet for vores kunder. Hvis du ikke når at svare inden for tidsfristen er det ikke noget problem. Der vil altid være andre som svarer.
 • Hvordan støtter Aperaa.gl Kræftens bekæmpelse?
  Det fungerer sådan at hver gang en undersøgelse bliver gennemført, donerer Aperaa 4 kr. pr. respondent til Kræftens bekæmpelse. Hvis en undersøgelse f.eks. har 500 deltagere, svarer det til 2000 kr. Og det kan blive til mange penge, hvis der laves mange undersøgelser.
 • Er det gratis at deltage?
  Ja, det er helt gratis for dig at være med i svarpanelet og besvare undersøgelser. Hver gang du svarer, donerer Aperaa 4 kr til Kræftens bekæmpelse, som tak for din besvarelse.
 • Er besvarelserne anonyme?
  Ja alle undersøgelser er 100% anonyme. Det betyder, at ingen forbindelse er mellem oplysninger om deltageren og selve svaret. Indsamlede svar bliver brugt i sammenregnede statistiske rapporter. Oplysninger om deltagere (postnummer og fødselsdag) bliver ikke gemt, men kun de tilhørende aldersgrupper, geografisk område og køn.
 • Hvad gør jeg, hvis jeg flytter adresse?"
  Hvis du flytter adresse til en anden kommune eller andet postnummer, må du tilmelde dig igen med det nye postnummer. Det er ikke nødvendigt at framelde. Tilmeld her >
 • Hvad gør jeg, hvis jeg får nyt telefonnummer?"
  Hvis du får nyt telefonnummer skal du tilmelde dig igen med det nye nummer for fortsat at deltage i Aperaa. Tilmeld her >
bottom of page